Mikon Taxi on nyt myös KELA-kyyti kumppani! Soita heti ja kysy lisää 050 354 0236.

Monipuoliset kuljetuspalvelut yrityksellesi

Porin seudulla ja muualla Satakunnassa toimiville yrityksille ja yhteisöille

Mikon Taxi tarjoaa Porin seudulla ja muualla Satakunnassa toimiville yrityksille ja yhteisöille laadukkaat ja monipuoliset taksipalvelut aina henkilökuljetuksista pientavaran toimituksiin ja edustusajoihin.

Kuljetamme teidät perille tyylikkäillä, moderneilla Mercedes Benz E-sarjan henkilöautoilla, jotka ovat aina siistissä kunnossa ja sovitussa aikataulussa paikalla. Taksinkuljettajamme ovat kokeneita ja ystävällisiä asiakaspalvelun ammattilaisia.

Mikon Taxi eli Taksiliikenne Mikko Koskinen Oy on Satakunnan Aluetaksin osakas ja Taksiliiton jäsen.

Palvelumme

yrityksille

  • Sopimuskuljetukset eli toistuvat kuljetukset. On kyseessä asiakkaat, henkilökunta tai pientavara, hoidamme kuljetukset turvallisesti ammattitaidolla.
  • Lentokenttäkuljetukset Poriin, Turkuun, Tampereelle ja Helsinki-Vantaalle.
  • Tilataksi palvelee jopa 8 hengen seuruetta uudella edustavalla ja esteettömällä Mercedes Benz Sprinterillä.
  • Pientavarakuljetus, pakettikuljetus, pikarahti ja asiakirjojen kuljetukset. Luotettavasti.
  • Tilausajot yritystilaisuuksiin, kuten pikkujouluihin ja kesätapahtumiin.
  • Vaativat edustusajot, kuten johtohenkilöstön ja kansainvälisten vieraiden kuljetukset.
  • Laskutusmahdollisuus. Maksuvälineinä hyväksymme myös käteisen, yleisimmät maksukortit sekä taksikortin. Neuvottelemme toistuville kuljetuksille sopimushinnat.

Lentokenttäkuljetukset

Ovatko yrityksesi kansainväliset vieraat tai henkilökunta saapumassa Poriin Helsinki-Vantaan, Turun tai Tampereen lentokenttien kautta? Varmista heidän turvallinen saapumisensa perille luotettavalla kuljetuksellamme.

Olemme vieraitanne vastassa lentokentällä lennon aikataulun mukaisesti nimikyltin kanssa. Voimme sopia etukäteen auton varustamisesta matkalle esimerkiksi virvokkeilla tai pienellä purtavalla, jotta vieraanne matka olisi mahdollisimman miellyttävä. Kerrottehan toiveistanne, niin toteutamme ne.

Kuljettajamme puhuvat englantia ja ovat siististi pukeutuneita, joten voit huoletta tilata lentokenttänoudon myös yrityksenne arvovieraille. Luonnollisesti kuljetamme heidät myös Porista takaisin lähtökentälle vierailun päätyttyä.

Ovatko yrityksesi kansainväliset vieraat tai henkilökunta saapumassa Poriin Helsinki-Vantaan, Turun tai Tampereen lentokenttien kautta? Varmista heidän turvallinen saapumisensa perille luotettavalla kuljetuksellamme.

Sopimuskuljetukset

Onko yrityksellänne tarvetta toistuville henkilökunnan, asiakkaiden tai pientavaran kuljetuksille?  

Teemme mielellämme kanssanne kuljetussopimuksen, jolloin varmistamme sen, että saatte haluamanne palvelun aina ajallaan, laadukkaasti ja sopivaan hintaan.  

Tyylikäs tilataksi​ 8 hengelle

Tarvitsetko kuljetusta isommalle seurueelle? Uusi mustanvärinen Mercedes Benz Sprinter vie perille mukavasti jopa kahdeksan hengen seurueen.

Auto on varustettu koristevaloilla ja siisteillä nahkapenkeillä, jotta matka taittuu mahdollisimman miellyttävästi. Mukaan mahtuu runsaasti matkatavaroita. Esteettömään autoon pääsee tarvittaessa myös pyörätuolilla.

Pientavaran kuljetukset

Voitte huoletta jättää kuljetettavaksemme minkä tahansa henkilöautoon mahtuvan pientavaran, kuten asiakirjat ja paketit, ja viemme ne nopeasti ja turvallisesti perille minne tahansa Suomeen.

Tilausajot yritystapahtumiin

Järjestääkö yrityksenne pikkujoulut, kesätapahtuman tai konferenssin, johon tarvitsette täsmällistä kuljetuspalvelua? Autamme mielellämme. Suunnitellaan yhdessä tapahtumanne henkilölogistiikka niin, että kävijöille jää onnistunut mielikuva tapahtumastanne.

Edustusajot

Ylimmän johdon vierailu, kansainvälinen konferenssi tai puoluekokous Porissa? Olemme valmiit palvelemaan myös vaativissa edustusajoissa, kuten ylimmän johdon ja kansainvälisten vieraiden kuljetuksissa.

Palvelumme laadun takaavat ammattitaitoinen ja siististi pukeutunut henkilökuntamme sekä premium-tason autot, jotka ovat paikalla ajoissa, kiiltävän puhtaina.

Kun haluatte varmistaa erinomaisen kuljetuskokemuksen arvovieraillenne, hoidamme mielellämme kokonaisuuden alusta loppuun saakka.

Soita 000 000 0000